Stald Olsen
hvis hesten selv kunne vælge

Kappelgaardens Trusty
208333DT0501428

F:
Kappelgaarden's Travis
TFH 14
FF:
Ukendt
FFF: Ukendt
FFM: Ukendt
FM:
Ukendt
FMF: Ukendt
FMM: Ukendt
M:
Kappelgaarden's Mac Quitty
TF 25
MF:
Ukendt
MFF: Ukendt
MFM: Ukendt
MM:
Ukendt
MMF: Ukendt
MMM: Ukendt

Historie:

Trusty er hjemme igen, og er i fol med hingsten Raven fra stutteri Irish.

Hoppekåring 2008
Trusty kom i træning op til hoppekåringen, og denne gang var tiden også kommet til at hun skulle rides.Det forløb fint, dog kunne vi ønske os lidt mere energi. Hun blev gjort klar til kåringen, vi vaskede i timevis og flot på dagen det var hun.
Hun viste sig fint og opnåede tilfredsstillende karakterer.

Trusty kom i træning hos Gitte ca. 6 uger før Roskilde Dyrskue 2007. Hun skulle klargøres og fremstilles, med det formål at tage sig bedst muligt ud på dagen.
Da hun kom var hun ikkesuper lydig at trække med, men ellers vant til at være i hænder. Hun lærte dog hurtigt at gå pænt, og de mange gåture sammen med de andre der skulle til Roskilde gav gode resultater.
Sværest var det for hende at skulle mønstres i trav. Hun var bange for personen der løb ved siden af hende, så det måtte vi træne ekstra meget på.

Roskilde Dyrskue
Trusty tog det utrolig pænt at komme på dyrskue, og var særdeles eksemplarisk. Hun klarede bedømmelsen rigtig godt, og ikke mindst mønstringen hvor vi blev udtaget til både mønstringskonkurrence og Skuets bedste 2 års.
Til Skuets bedste 2 års endte hun som nr. 4, til bedømmelsen fik hun ærespræmie og mønstringskonkurrencen vandt vi, og Gitte er derfor nu elitemønstre.