Euforie van Sluishoek

Resultater fra Euforie's afkom

Lige fra første årgang viser Eufories afkom resultater på skuerne.
I 2004 er det Kreusa af Grøftebjerggård der tager fløjen for hoppeføl på føl og plagskuet i Gørlev.
Året efter er det Tacco de Wigottenborg der tager fløjen for hingsteføl.
2006 bringer hele 3 fløjpladser på Gørlev føl og plagskue, nemlig hingsteføllet Valhal af Grøftebjerggård, 1 års hingsten Alladin M og 1 års hoppen Klivia af Grøftebjerggård.
Resultater tager en drejning opad i 2008, hvor Årets hoppe på Sjælland, Amberdien W, er efter Euforie. De samme gør sig gældende for den 2 årige fløjhoppe Luna i Roskilde, og 1 års hoppen Flora af Vigegaard samt 2 års hingsten Valhal af Grøftebjerggård ved føl og plagskuet i Gørlev.
I 2009 tager det endnu en drejning, og dette år bliver det hidtil bedste for Eufories afkom. Årets hingst 2010, Valhal af Grøftebjerggård og Årets hoppe på Sjælland, Shiva af Grøftebjerggård er i sig selv enestående. Hernæst kommer Roskilde Dyrskue med fløj til 2 års hingsten Thor de Wigottenborg og 2 års hoppen Flora af Vigegaard. Ved føl og plagskuet bliver det til fløj til 1 års hoppen Xenia af Grøftebjerggård og 2 års hoppen Viktoria af Grøftebjerggård.
2010 er ikke uden resultater og for tredje år i træk bliver det til Årets hoppe på Sjælland, nemlig Viktoria af Grøftebjerggård. I Roskilde får den ældre hoppe Toftegaardens Frida fløj og ærespræmie. Føl og Plagskuet i Gørlev byder på endnu en fløj, nemlig til 1 års hoppen Andrea, der også bliver dagens 1 års på tværs af racerne.

Eufories forfædre

 

Kåringen

Ident

BEH 1923

Navn

EUFORIE VAN SLUISHOEK

Født

19-05-2000

Ejer

Torben og Anette Olsen, Hovvej 10, 4690 Haslev

Resultat

1kl 6(7)

Kåret den:
Sted:
Resultat:
Stangmål:
Båndmål:
Gjordmål:
Pibemål:

22-02-03
Fredericia
1kl 6(7)
172
186
222
32

 

 

 

Krop:
Lemmer:
Bevægelse:
Helhed:

9-8-8-8-9
7-8
9-9
8

Beskrivelse:
Stor,lidt uhamonisk hingst af jævn god type.Almindeligt hoved .Velansat hals .Passende dybde,men knap bred nok, lidt let af lyske.God overlinie . Kort hældende kryds. Lemmerne passende føre, men korte og rette koder og med rigelig behåring. Bevægelsen kraftig og energisk i skridt og trav, men snæver.

 

 

 

 

 

Tilbage til forsiden

Afkom efter Euforie
(klik på billedet for at se det større)

Billeder af Euforie
(klik på billedet for at se det større)