Opnår som 3 års en kåring i 1. klasse A. Hun er efter Monark Faarbæk K og hun får 6 afkom på 8 år. Sigga, Romeo de Wigottenborg, Mira, Sara, Emir de Wigottenborg og Bloc de Wigottenborg.

Mira er født i 1991 og er efter gårdens hingst Peter Luron BEH 1735. Hun er med i Roskilde som 2 års og 3 års, og begge gange opnår hun 23 p. og ærespræmie. til kåringen opnår hun den helt fantastiske karakter 10 i helhed, og hun får på 11 år 10 afkom efter gårdens egne hingste. Efter Udo van de Venne K får hun Tosca, Sandra, Juno de wigottenborg og Utzon de Wigottenborg. Efter Costaud van de Postweg er Tanja, Jac de Wigottenborg og Max de Wigottenborg, og sidst efter Euforie van Sluishoek er Euro de Wigottenborg, Miro de Wigottenborg og Freja.
Hun bliver hingstemor i 2003 til Jac de Wigottenborg, der har 29 registreret afkom.

Tanja kommer til verden i 1999, og opnår som 3 års en kåring med 8 p. i helhed, med flere delkarakterer på 9. Hun får 4 afkom, hvoraf det første er det eneste hoppeføl. Hoppeføllet Anja er efter Farmens Tyson BEH 1904 og de efterfølgende er efter Euforie van Sluishoek - Uefa de Wigottenborg, Tacco de Wigottenborg og Toke de Wigottenborg.

Anja er med på Roskilde Dyrskue som 2 års og 3 års, og begge gange opnår hun 23 p. Til kåringen opnår hun 8 i helhed, med flere delkarakterer på 9. Hun gør sin debut som avlshoppe i 2010, hvor hun får hoppeføllet Nina med Euforie van Sluishoek.

Nina er fodt i 2010, og 8. generation i Wigottenborgs hoppestamme.

Freja er efter Euforie van Sluishoek, og født i 2006. hun er kåret med 8 i helhed, med flere 9 taller bl.a. i type og trav. Hun starter sin avlskarriere med at få tvillinger, et hingsteføl og et hoppeføl i 2011. I 2012 får hun Signe, efter Max van't Leeggoed.

 

Tilbage til stamhoppen

Tilbage til forsiden

 

Anja


Miro de Wigottenborg 1 dag gammel


Tacco de Wigottenborg

Nina

Freja