Liva kommer til verden i 1994 og hun er efter Udo van de Venne K. Hun opnår 3 år senere en flot kåring med 9 i helhed og får efterfølgede 4 afkom, Andre de Wigottenborg, Smilla, Nanna og Aske de Wigottenborg.
Hendes evner som avlshoppe er enestående. I 2001 bliver hun hingstemor da Andre de Wigottenborg opnår kåring i 1. klasse med karakteren 10 for type. Smilla bliver 2 år senere Skuets bedste 3 års på tværs af racerne i Roskilde og Nanna bliver Årets hoppe på Sjælland i 2005.

Nanna er efter hingsten Marcell af Horserød, og hun bliver hurtigt kendt for sit egenrådige og meget klog sind. Hun er med til dyrskuet i Roskilde i 2004 hvor hun får 23 p og til kåringen året efter opnår hun at blive Årets hoppe på Sjælland med delkaraktererne 10 for type og trav.Nanna er stadig aktiv avlshoppe på Wigottenborg, og har indtil videre fået afkommene Luna, Thor de Wigottenborg, Odin de Wigottenborg og Andrea.

Luna er efter Torbens egen hingst Euforie van Sluishoek, og hun kommer til verden i 2006. To år senere er hun med i Roskilde og som 3 års kåres hun med 8 i helhed. Hun er aktiv avlshoppe på Wigottenborg, og første skud på stammen er Alexander de Wigottenborg. I 2012 får hun Ivo de Wigottenborg, efter Max van't Leeggoed.

Andrea er helsøster til Luna, og føst i 2009. Hun er som 1 års plag med til plagskue, hvor hun opnår en fløjplads og vinder titlen som Dagens 1 års plag på tværs af racerne. Til hoppekåringen i 2012 bliver hun fløjhoppe, og i 2013 starter hendes avlskarriere med hoppeføllet Sofie efter Max van't Leeggoed.

 

Tilbage til stamhoppen

Tilbage til forsiden

Nanna

Luna

Andrea