Stald Olsen
hvis hesten selv kunne vælge

Lucinda Green's
Equestrian Challenge
   
Menuen
Man bevæger sig visuelt rundt på gården, og kan her vælge stalden for at se hestene, ridehallen for at træne eller lågen for at komme til stævne. Meget behagelig menu.
Springtræning
Så snart man har lavet sin person og hest, så skal man igang med at træning. Ridebanespringning og dressur foregår i ridehus mens terrænspringning er udendørs.
Stævne
Når man har gennemført træningerne så er det konkurrencetid. Der rides 3 dags stævner, hvor man starter med dressur, så terræn og til sidst ridebanespringning.
Dressuren
Man styrer dressuren ved at trykke på piletasterne. Ikke nok med at man skal ramme den rigtig piletast, nej timingen skal også være i orden - ligesom når du rider en rigtig hest.
Springningen
På det letteste niveau springer hesten selv, men på de andre niveauer skal man give signal til det. Hesten er lidt følsom hvilket er godt når først man har lært at styre den.

Grafikken
Den er meget livagtigt, og til at holde ud at se på. Nogle gange kunne man ønske sig lidt bedre grafik, men den er absolut i den gode ende i forhold til andre hestespil.

Fra første gang til gennemført
Man starter på det laveste niveau med sin hest og skal nu gennemfører træningen på laveste niveau før man kan ride stævner på dette niveau. Når man har gennemført dem, kan man træne på næste niveau osv. indtil man rider 4 stjernet stævner. Jo mere hesten bliver redet, jo bedre bliver den og det er meget realistisk.

Godt og skidt
Jeg finder det rigtig godt at man selv kan forbedre sin hest, og når man skal lave sin hest er farvevalget meget realistisk. Hvis noget er skidt så er det småting, men en lidt bedre grafik kunne ønskes. Man skal desuden passe sin hest jævnligt for at den yder optimalt.

Fire ud af fem hestesko herfra
- og rigtig fedt militaryspil