Stald Olsen
hvis hesten selv kunne vælge

Mit Stutteri
     
 
 
I begyndelsen
Man starter i det små og må derefter tjene penge til at bygge nyt eller udvide. Alt efter hvilket spil man spiller kan man bygge stald, konkurrencebane, ridebane eller avlsstald og derefter udvide det.
I byen
Hestene skal have foder hvilket skal købes i byen. Her ligger forskellige forretning hvor man kan købe foder, udstyr, medicin samt sælge eller købe heste.

Hestepasser-spillet
Som hestepasser er dit vigtigste job at tage dig af hestene, samt avle på dem og sørge for dine gæster. Der kan avles på en enkelt hoppe ad gangen og føllet er stort 4 dage efter bedækningen.

 
 

Grafikken
Den er til at leve med men ikke noget at råbe hurra for. Når man ser hestene tæt på ligner de noget der kunne være tegnet af et barn, men når først man spiller er det okay.

Fra første gang til gennemført
Spillet tager lang tid at gennemføre, men det er ikke svært. Man skal i alle tre varianter tjene penge nok til at bygge eller udvide nogle bygninger, og så har man gennemført. Dog stopper spillet ikke her da man hele tiden kan tjene mere, avle nye heste og ride konkurrencer.

Godt og skidt
Jeg finder det rigtig godt at der er mulighed for at være avler og underviser, men meget trist at grafikken er så dårlig. Et spil som dette - bare med muligheden for selv at bygge som i sims 2 f.eks. ville være et drømmespil. Udvalget af personer og heste er småt og kedeligt, men spillet er hyggeligt og realistisk.

Tre ud af fem hestesko herfra
- og godt alternativ til ridespil