Stald Olsen
hvis hesten selv kunne vælge

My Horse & Me
       
Menuen
Den er lavet som en kuppel, og så kan man dreje på bunden. Umiddelbart fungere den, men den er lidt kedelig i hestesammenhæng.
Rid løs
Hesten springer af sig selv når man rammer springet korrekt, og man styre hesten med piltasterne. Den er let at styre, og drejer realistisk rundt på banen.
Begynderkonkurrence
Så snart man føler sig klar til det kan man starte på konkurrencerne. Man skal gennemfører en sværhedsgrad før man kan øge niveauet. Der er mange flotte og forskellige baner.
   
Finalen
For at gennemføre spillet skal man komme til finalen. Her springes højt og det er ikke for sjov at sværhedsgraden hedder Elite. Der er en rigtig god stemning blandt tilskuerne denne dag.

Grafikken
Det er en flot grafik der er i spillet, og den er lavet meget livagtigt. Springene er realistiske, og man kan nemt fornemme sværhedsgraden når man rider rundt på banen.

Fra første gang til gennemført
Man starter på det laveste niveau til konkurrencerne, og kan så ved at gennemfører et niveau åbne for næste niveau. Dette virker meget realistisk, og man bliver lidt bidt af at komme videre.
Man behøver ikke træne for at kunne starte stævne, men man får lidt gode råd til træningen.

Godt og skidt
Jeg finder det rigtig godt at konkurrencerne er så realistiske, men når man rider på banen kan pilene i jorden være lidt forvirrende. Grafikken er jævnt rigtig flot, men de farver man kan vælge til hesten er lidt specielle, hvor det rideudstyr man kan vælge er smart og noget man genkender fra virkeligheden.

Fire ud af fem hestesko herfra
- og alletiders underholdning